“23 de sectii, zeci de doctori, sute de asistente, servicii de calitate”

— Spitalul Judetean de Urgenta Zalau

Anestezie si terapie intensiva

In Secția ATI se efectuează toate manevrele diagnostice și terapeutice, impuse de patologia complexă, aferentă acestei specializări:

Boli infecțioase

Specialitatea Boli infecţioase este o specialitate medicală care se ocupă cu studiul bolilor provocate de agenţi infecţioşi…

Cardiologie

Cardiologia este specialitatea medicală care se ocupă cu depistarea, diagnosticarea, tratarea şi recuperarea bolnavilor cu suferinţe cardiovasculare prin mijloace nechirurgicale.

Neurologia

Neurologia este o ramură specială a medicinii care se ocupă cu patologia, diagnosticul și tratamentul bolilor organice

Chirurgie generală

Chirurgia generală este specialitatea ce se ocupă cu diagnosticul şi tratamentul afecţiunilor chirurgicale ale abdomenului precum şi a altor afecţiuni chirurgicale care fac obiectul altor specialităţi…

Medicină internă

Medicina internă este specialitatea medicală care se ocupă cu investigarea, diagnosticul şi tratamentul nechirugical al afecţiunilor acute şi cronice ale aparatului respirator

Neonatologie

NEONATOLOGIA este o specialitate medicală și de terapie intensivă, care se ocupă cu îngrijirea în Maternitate a nou-născutului sănătos și a prematurului

Obstetrică – ginecologie

Obstetrica și ginecologia reprezintă o specialitate medico-chirurgicală care se ocupă cu studiul morfo-fiziopatologiei aparatului genital feminin.

Oncologie

Oncologia medicală este specialitatea care se ocupă cu studiul apariţiei şi dezvoltării neoplaziilor maligne.

Ortopedie şi traumatologie

Ortopedia şi traumatologia este specialitatea care se ocupă cu depistarea, diagnosticarea, tratarea şi recuperarea afecţiunilor congenitale şi dobândite.

Pneumologie

Pneumologia este specialitatea care se ocupă cu depistarea, diagnosticarea, tratarea şi recuperarea bolnavilor care suferă de boli ale aparatului respirator.

Pediatrie

Pediatria este specialitatea care se ocupă cu patologia medicală a copilului de la 0 la 18 ani.

Psihiatrie

Psihiatria este o specialitate medicală care tratează tulburările psihice ţinând cont de determinismul, substratul şi expresivitatea clinică a acestora

Recuperare, medicina fizica si balneologie

RMFB este o specialitate medicală independent, preocupată de promovarea funcţionării fizice şi cognitive…

Urologie

Urologia este specialitatea care se ocupă de depistarea, tratarea şi recuperarea chirurgicală a bolnavilor cu suferinţe ale aparatului urinar la bărbat şi femeie.

Dermatovenerologie

Dermato-venerologia este specialitatea responsabilă de diagnosticul, tratamentul (medical şi chirurgical) şi prevenţia afecţiunilor pielii .

Chirurgie și ortopedie infantilă

Chirurgia pediatrică este specialitatea care cuprinde metode de diagnostic şi tratament chirurgical ale copilului.

Hematologie

Hematologia are drept obiect de studiu bolile de sânge şi ansamblul de cunoştinţe şi tehnici necesare diagnosticului şi tratamentului corect al acestora.

Îngrijiri paliative

Claritas est etiam processus dynamicus, qui sequitur mutationem consuetudium lectorum.

Nefrologie

Nefrologia este specialitatea care se ocupă cu studiul patologiei renale.

Oftalmologia

Oftalmologia este specialitatea care se ocupă cu depistarea, diagnosticarea, tratarea şi recuperarea bolnavilor cu afecţiuni ale globului ocular şi anexelor globului ocular.

ORL (Otorinolaringologie)

Otorinolaringologia este specialitatea care se ocupă de patologia malformativă, traumatică, inflamatorie şi tumorală.

Reumatologie

Reumatologia este specialitatea medicală care se ocupă cu depistarea, diagnosticul, tratamentul și monitorizarea pacienților cu boli ale sistemului musculo-scheletal si țesutului conjunctiv vascular.

Duis autem vel eum iriure dolor in hendrerit in vulputate velit esse molestie consequat, vel illum dolore eu feugiat nulla facilisis at vero eros et accumsan et iusto odio dignissim qui blandit praesent luptatum zzril delenit augue duis dolore te feugait nulla facilisi.

Nam liber tempor cum soluta nobis eleifend option congue nihil
imperdiet doming facer possim assum.