LABORATOR DE ANALIZE MEDICALE

Prezentare

Laboratorul de Analize Medicale efectuează o gamă largă de analize, de o mare varietate şi în continuă creştere. Analizoarele utilizate în procesul de analiză sunt de ultimă generaţie, iar personalul este instruit continuu, conform reglementărilor şi legislaţiei în vigoare. Calitatea rezultatelor este certificată de controale interne și externe. Laboratorul îşi doreşte prin tot ceea ce face să contribuie la îmbunătăţirea serviciilor medicale de laborator, ţinând cont de faptul că analizele de laborator sunt instrumente eficiente de evaluare a stării de sănătate a pacienţilor.

Laboratorul de analize medicale este acreditat de catre organismul national unic de acreditare RENAR, conform SR EN ISO 15189:2013.

În cadrul laboratorului de analize medicale funcționeaza o linie de gardă permanentă care asigură efectuarea în regim de urgență a analizelor solicitate atât pentru pacienții care se prezintă în UPU (Unitate Primire Urgență) a spitalului, cât și pentru pacienții internați pe secțiile spitalului.

Laboratorul de Analize Medicale oferă servicii paraclinice de laborator pentru persoanele care sunt asigurate prin sistemul de asigurări de sănătate, analize medicale decontate de Casa Națională de Sănătate (CNAS)/OPSNAJ, dar și contra cost. Analizele medicale pot fi decontate CNAS doar în limita fondurilor alocate laboratorului.

Laboratorul de Analize Medicale deservește și Ambulatoriu Integrat de specialitate. Laboratorul de Analize Medicale  este structurat astfel: compartiment Biochimie, compartiment Hematologie, compartiment Imunologie, compartiment Microbiologie, compartiment BK, compartiment Biologie Moleculară. Fiecare compartiment are analizoare automate moderne cu care lucrează personal calificat.

Șef Laborator Analize Medicale

Chende Lacrima

Biochimist Medical Principal

Echipa medicală

• 5 Medici cu specialitatea Medicină de laborator

• 6 Biologi

• 3 Biochimiști

• 3 Chimiști

• 24 Asistenți medicali

• 4 Registratori medicali

• 5 Îngrijitoare de curățenie

Date de contact

Șef Laborator Analize Medicale – email: seflaborator@spitalzalau.ro

Ambulator – 0748-058296, interval orar de luni până vineri de la 07:00 – 14:00.
Adresa: Str. Simion Bărnuțiu 67, Zalău, Sălaj 450129

LABORATOR RADIOLOGIE ŞI IMAGISTICĂ MEDICALĂ

Prezentare

Laboratorul de radiologie și imagistică medicală funcționează în baza Autorizațiilor de utilizare emise de către Comisia Națională pentru Controlul Activităților Nucleare. Politica de calitate implementată în cadrul laboratorului este de a asigura servicii medicale de înaltă calitate, cu o iradiere cât mai redusă pentru pacient.
Laboratorul de radiologie şi imagistică medicală este amplasat la etajul 1 în corpul C al Spitalului Judeţean de Urgenţă Zalău. Are în structură 2 cabinete dotate cu Computer Tomograf(CT), 3 cabinete dotate cu instalaţii radiologice fixe cu un post grafie sau post grafie-scopie, 1 cabinet dotat cu ecograf, 2 cabinete dotate cu aparat de Osteodensitometrie, 1 cabinet dotat cu aparat de Rezonanță Magnetică(RM), 1 cabinet dotat cu instalatie de mamografie. Dotarea laboratorului mai cuprinde instalaţii radiologice mobile ce sunt distribuite astfel: 2 – Bloc operator, 1 – secţia Ortopedie-traumatologie, 1 – secţia Nou-Născuţi, 1 – secția ATI, 1 – în UPU-SMURD, 1 – secţia  Boli Infecțioase.

Echipa medicală

Personalul Laboratorului de radiologie şi imagistică medicală este format din: 5 medici radiologi, din care 4 cu competenţă CT, 3 cu competență RM, 2 cu competență în senologie, 16 tehnicieni de radiologie şi imagistică medicală, 9 asistenţi radiologi și asistenți medicali, 1 fizician medical şi 3 îngrijitori curăţenie.

Șef Laborator de radiologie și imagistică medicală:  Dr. Mitea Daniela – medic primar

Dr. Negru Lucian – medic primar
Dr. Pașca Ionela Adela – medic primar
Dr. Niculaș Raluca – medic primar
Dr. Lupău Roxana – medic rezident

 

Date de contact

Str. S. Bărnuţiu, nr. 67, Zalău
Etaj 1, Corp C
Tel: 0758 094 912 de luni pana vineri in intervalul orar 08.00 – 14.00

LABORATOR RECUPERARE, MEDICINĂ FIZICĂ ŞI BALNEOLOGIE

 Sef LABORATOR RECUPERARE, MEDICINĂ FIZICĂ ŞI BALNEOLOGIE: Medic coordonator Dr. Iancu-Sălăjeanu Dana, As. Duca Eugenia

LABORATOR ANATOMIE PATOLOGICĂ

 Șef SERVICIUL ANATOMIE PATOLOGICĂ: DR. PUIE NICOLETA

Din cadrul serviciului face parte CITOLOGIA, HISTOPATOLOGIA şi PROSECTURA.

LABORATOR EXPLORĂRI FUNCȚIONALE