“13 secții, 25 de compartimente, zeci de doctori, sute de asistenți medicali, servicii de calitate”

— Spitalul Județean de Urgență Zalău

Alergologie

Alergologia se ocupă cu depistarea şi diagnosticarea, profilaxia şi tratamentul, asistenţa medicală şi recuperarea pacienţilor cu boli alergice

Boli infecțioase

Specialitatea Boli infecţioase este o specialitate medicală care se ocupă cu studiul bolilor provocate de agenţi infecţioşi…

Pneumologie

Pneumologia este specialitatea care se ocupă cu depistarea, diagnosticarea, tratarea şi recuperarea bolnavilor care suferă de boli ale aparatului respirator.

Chirurgie generală

Chirurgia generală este specialitatea ce se ocupă cu diagnosticul şi tratamentul afecţiunilor chirurgicale ale abdomenului precum şi a altor afecţiuni chirurgicale care fac obiectul altor specialităţi…

Chirurgie plastică, microchirurgie reconstructivă, arși

Chirurgie și ortopedie infantilă

Chirurgia pediatrică este specialitatea care cuprinde metode de diagnostic şi tratament chirurgical ale copilului.

Chirurgie vasculară

Dermatovenerologie

Dermato-venerologia este specialitatea responsabilă de diagnosticul, tratamentul (medical şi chirurgical) şi prevenţia afecţiunilor pielii .

Diabet

Endocrinologie

Gastroenterologie

Hematologie

Hematologia are drept obiect de studiu bolile de sânge şi ansamblul de cunoştinţe şi tehnici necesare diagnosticului şi tratamentului corect al acestora.

Obstetrică – ginecologie

Obstetrica și ginecologia reprezintă o specialitate medico-chirurgicală care se ocupă cu studiul morfo-fiziopatologiei aparatului genital feminin.

Medicină internă

Medicina internă este specialitatea medicală care se ocupă cu investigarea, diagnosticul şi tratamentul nechirugical al afecţiunilor acute şi cronice ale aparatului respirator

Nefrologie

Nefrologia este specialitatea care se ocupă cu studiul patologiei renale.

Neurologie

Neurologia este o ramură specială a medicinii care se ocupă cu patologia, diagnosticul și tratamentul bolilor organice

Neurologie pediatrică

Oncologie medicală

Oncologia medicală este specialitatea care se ocupă cu studiul apariţiei şi dezvoltării neoplaziilor maligne.

Oftalmologie

Oftalmologia este specialitatea care se ocupă cu depistarea, diagnosticarea, tratarea şi recuperarea bolnavilor cu afecţiuni ale globului ocular şi anexelor globului ocular.

ORL (Otorinolaringologie)

Otorinolaringologia este specialitatea care se ocupă de patologia malformativă, traumatică, inflamatorie şi tumorală.

Ortopedie şi traumatologie

Ortopedia şi traumatologia este specialitatea care se ocupă cu depistarea, diagnosticarea, tratarea şi recuperarea afecţiunilor congenitale şi dobândite.

Pediatrie

Pediatria este specialitatea care se ocupă cu patologia medicală a copilului de la 0 la 18 ani.

Pneumologie

Pneumologia este specialitatea care se ocupă cu depistarea, diagnosticarea, tratarea şi recuperarea bolnavilor care suferă de boli ale aparatului respirator.

Psihiatrie

Psihiatria este o specialitate medicală care tratează tulburările psihice ţinând cont de determinismul, substratul şi expresivitatea clinică a acestora

Psihiatrie pediatrică

Recuperare, medicină fizică și balneologie

RMFB este o specialitate medicală independent, preocupată de promovarea funcţionării fizice şi cognitive…

Reumatologie

Reumatologia este specialitatea medicală care se ocupă cu depistarea, diagnosticul, tratamentul și monitorizarea pacienților cu boli ale sistemului musculo-scheletal si țesutului conjunctiv vascular.

Urologie

Urologia este specialitatea care se ocupă de depistarea, tratarea şi recuperarea chirurgicală a bolnavilor cu suferinţe ale aparatului urinar la bărbat şi femeie.